Știați că numărul căutărilor pe mobil au depășit numarul căutărilor pe desktop în 2014?

Stiați că utilizatorii vor merge la un concurent dacă varianta pentru mobil a site-ului dvs este slabă?

Website Responsive

website-responsiveTermenul de website responsive este legat de conceptul de dezvoltare a unui website într-o manieră care să ofere aceeași calitate și experiență de navigare indiferent de dispozitivul prin care este accesat dream league soccer to.

În prezent, 80% din utilizatorii de internet dețin și un smartphone. Cu un design receptiv site-ul dvs se va adapta pentru orice dispozitiv (desktop, laptop, tabletă și telefon mobil) how to spotify premium.

De ce este necesar?

Începând cu data de 21 Aprilie 2015, Google a făcut modificări la algoritmul de căutări care va recompensa site-urile considerate mobile-friendly și le va sancționa pe cele care nu sunt ebooks englisch kostenlos downloaden. Cu cât un website este mai mobile-friendly, cu atât mai mari sunt șansele ca acesta să fie poziționat mai bine în rezultatele de căutare afișate pe un dispozitiv mobil, în special pe un smartphone download fifa 12.

Este site-ul dvs mobile-friendly?

Google vă pune la dispoziție un test care va analiza website-ul dvs și va raporta dacă pagina are design-ul adecvat pentru mobil herunterladen. Puteți verifica accesând adresa: www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly iar dacă în urma acestui test primiți următorul mesaj “Nu este adecvată pentru mobil” ne puteți contacta pentru a obține o estimare gratuită a costurilor dezvoltării site-ului dvs într-unul adecvat pentru mobil offline tablet spiele kostenlos downloaden.

Beneficiile acestui serviciu

Serviciul oferit de compania noastră a fost creat special pentru persoanele care în prezent dețin un website, care îl vom dezvolta într-unul responsive download prime songs. Unele dintre cele mai mari beneficii find costurile reduse de implementare, menținerea site-ului existent și a pozițiilor din motoarele de căutare viber desktop.


 • Costuri reduse

  Nu este necesară realizarea unui nou website wie kann ich wow classic downloaden! Acest serviciu se adresează persoanelor ce dețin deja un website care il vom dezvolta într-unul responsive.


 • Recomandat de Google

  Nu numai că recomandă un website responsive ca cel mai bun mod de a viza utilizatorii de telefoane mobile, dar favorizează, de asemenea, site-urile mobile, optimizate atunci când prezintă rezultatele căutărilor efectuate pe un dispozitiv mobil fragebogen herunterladen soscisurvey.


 • Ușor de administrat

  Datorită faptului că site-urile responsive au singură adresă URL și același HTML, indiferent de dispozitiv, ceea ce face mai ușor și mai eficient pentru orice actualizare sau adăugare de conținut.


 • Utilizare mai bună

  Nu multe site-uri folosesc în prezent un design receptiv. Prin realizarea site-ului dvs responsive, veți sta înaintea altor competitori care nu vor ține pasul cu creșterea numărului de utilizatori de telefoane mobile și tablete.