Știați că numărul căutărilor pe mobil au depășit numarul căutărilor pe desktop în 2014?

Stiați că utilizatorii vor merge la un concurent dacă varianta pentru mobil a site-ului dvs este slabă?

Website Responsive

website-responsiveTermenul de website responsive este legat de conceptul de dezvoltare a unui website într-o manieră care să ofere aceeași calitate și experiență de navigare indiferent de dispozitivul prin care este accesat.

În prezent, 80% din utilizatorii de internet dețin și un smartphone. Cu un design receptiv site-ul dvs se va adapta pentru orice dispozitiv (desktop, laptop, tabletă și telefon mobil).

De ce este necesar?

Începând cu data de 21 Aprilie 2015, Google a făcut modificări la algoritmul de căutări care va recompensa site-urile considerate mobile-friendly și le va sancționa pe cele care nu sunt. Cu cât un website este mai mobile-friendly, cu atât mai mari sunt șansele ca acesta să fie poziționat mai bine în rezultatele de căutare afișate pe un dispozitiv mobil, în special pe un smartphone.

Este site-ul dvs mobile-friendly?

Google vă pune la dispoziție un test care va analiza website-ul dvs și va raporta dacă pagina are design-ul adecvat pentru mobil. Puteți verifica accesând adresa: www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly iar dacă în urma acestui test primiți următorul mesaj “Nu este adecvată pentru mobil” ne puteți contacta pentru a obține o estimare gratuită a costurilor dezvoltării site-ului dvs într-unul adecvat pentru mobil.

Beneficiile acestui serviciu

Serviciul oferit de compania noastră a fost creat special pentru persoanele care în prezent dețin un website, care îl vom dezvolta într-unul responsive. Unele dintre cele mai mari beneficii find costurile reduse de implementare, menținerea site-ului existent și a pozițiilor din motoarele de căutare.


 • Costuri reduse

  Nu este necesară realizarea unui nou website! Acest serviciu se adresează persoanelor ce dețin deja un website care il vom dezvolta într-unul responsive.


 • Recomandat de Google

  Nu numai că recomandă un website responsive ca cel mai bun mod de a viza utilizatorii de telefoane mobile, dar favorizează, de asemenea, site-urile mobile, optimizate atunci când prezintă rezultatele căutărilor efectuate pe un dispozitiv mobil.


 • Ușor de administrat

  Datorită faptului că site-urile responsive au singură adresă URL și același HTML, indiferent de dispozitiv, ceea ce face mai ușor și mai eficient pentru orice actualizare sau adăugare de conținut.


 • Utilizare mai bună

  Nu multe site-uri folosesc în prezent un design receptiv. Prin realizarea site-ului dvs responsive, veți sta înaintea altor competitori care nu vor ține pasul cu creșterea numărului de utilizatori de telefoane mobile și tablete.