In prezent site-uri sunt coloana vertebrala a fiecarei afaceri de succes.

Noi oferim solutii digitale creative pentru a aduce produsele si serviciile dumneavoastra unui public mai larg.

Realizare Site

O prezență puternică în mediul online pentru afacerea ta este mai importantă ca niciodată! Site-ul dvs este de obicei una dintre primele opriri pentru noii clienți înainte de a vă contacta pentru produsele sau serviciile oferite herunterladen.

În prezent, un site are mai multă importanță pentru afacerea dumneavoastră decat cred majoritatea oamenilor iar unul prost conceput poate afecta serios imaginea unui brand netflix laptop mac. Acesta trebuie să arate clienților dvs că sunteți o companie profesionistă, cu o imagine puternică în mediul online ce prezintă încredere și seriozitate solitaire brettspiel for free.

Prin ce ne diferențiem?


 • Design personalizat

  Fiecare website realizat de noi este unic download charts for free. Folosindu-ne de specificațiile primite vom realiza de la zero un layout grafic pentru afacerea dvs.


 • Panou de administrare

  WordPress reprezintă cea mai performantă platformă CMS gifs herunterladen iphone. Acesta permite administrarea cu usurință a conținutului în orice moment, actualizarea și adăugarea unui număr nelimitat de pagini noi.


 • Fiecare secundă contează

  Durata de încărcare a unui site este un factor major ce contribuie la abandonul de către utilizatori herunterladen. Fiecare website realizat de noi este optimizat pentru a oferi cel mai scurt timp de încarcare posibil.


 • Flexibilitate

  Putem instala module pentru galerii foto,multimedia sau pentru formular de contact extins Download libreoffice for free. De asemenea putem instala gratuit orice alt modul la cererea clientului.


 • Optimizare SEO OnPage

  Optimizare de baza, precum alegerea cuvintelor cheie, adăugarea meta tag-urilor, heading-urilor, crearea de link-uri prietenoase (SEO friendly) și generarea unui sitemap smule song downloaden.


 • Social Media

  Integrarea social media în website este aproape obligatorie în prezent download several pdf from one page. La cerere vom adăuga butoanele pentru like,share sau putem creea o pagină de facebook pentru afacerea dvs.


 • Design responsive

  80% din utilizatorii de internet detin și un smartphone Download simple mp3 downloader. Cu un design responsive site-ul dvs se va adapta pentru orice dispozitiv (desktop, laptop, tabletă și telefon mobil).


 • Cărți de vizită

  Pentru fiecare website realizat oferim gratuit 100 de cărți de vizită pentru a vă putea promova mai bine noul website. Totodata veți primi și design-ul acestora ce vă permite să printați altele în viitor.


 • Suport tehnic

  Timp de 3 luni vă vom asista gratuit prin email sau telefonic la orice întrebare sau dacă întâmpinați probleme privind utilizarea website-ului ori a panoului de administrare.


 • Consultanță

  Vă vom asista pas cu pas pe tot parcursul procesului de înregistrare a domeniului și alegerea serviciului de gazduire. Tot noi ne vom ocupa de configurarea lor și a conturilor de email.


 • Google Analytics / Webmaster

  Integrând Analytics în site-ul dvs veți obține rapoarte în timp real cu numărul vizitatorilor. Cu serviciul webmaster vom trimite fiecare pagină a site-ului spre indexare de către motorul de căutare google.


 • Localizare pe hartă

  Adăguarea pe site a locației afacerii dumneavoastră prin Google Maps va ajuta potențialii clienți să vă găsească mai ușor și va permite afacerii dumneavoastră să iasă în evidență.

 

Au apelat cu încredere la serviciile noastre: