Estimare proiect

Căutați o estimare privind costurile de realizare a unui proiect? Completați astăzi formularul pentru o consultatie gratuita cu echipa noastră despre proiectul si ideile dvs.


Obține estimare

Aliyah Dada

Filmul Aliyah Dada, regizat de Oana Giurgiu, prezintă o istorie bine documentată a evreilor din România. Acum 133 de ani, o comunitate mică din Moinești pleca spre Țara Sfântă pentru a înființa una dintre primele colonii evreiești din Palestina Bibi and tina listengame download for free.

Despre proiect

Am exportat layout-ul grafic primit de la client în pagini web folosind platforma CMS WordPress, respectând cerințele companiei samsung software fotos herunterladen.

Site-ul este unul responsive și conform standarelor Google se va adapta pentru orice dispozitiv (desktop, laptop, tabletă și telefon).

Servicii oferite

  • Creative Design: Responsive Design, Mobile-Friendly

  • Web Development: HTML5, CSS3, CMS (WordPress)

  • Online Marketing: SEO OnPage

Vezi Website

Filmul este o incursiune personală, bine documentată a autoarei Oana Giurgiu în istoria evreilor din România, în relația când absurdă, când paradoxală, dintre români și evrei, ca un tablou suprarealist care se construiește vizual printr-o serie de colaje, îmbinând contextul istoric mare cu interviuri, amintiri și istorii individuale Download steam games for free.