Estimare proiect

Căutați o estimare privind costurile de realizare a unui proiect? Completați astăzi formularul pentru o consultatie gratuita cu echipa noastră despre proiectul si ideile dvs.


Obține estimare

Portofoliu

Mai jos sunt doar câteva dintre proiectele la care am lucrat. Unul dintre lucrurile valoroase la afacerea noastră este diversitatea mare de clienți cu care ajungem să lucrăm: de la agenții guvernamentale, dezvoltatori imobiliari, executori judecătorești, firme de consultanță, săli de fitness, restaurante.

Pro Brik

Pro Brik este o unitate de producţie în sistem de cooperativă socială, care are 7 membri cooperatori.

Pro Car Service

Situat în orașul Măgurele,Ilfov service-ul auto Pro Car oferă o gamă largă de servicii auto.

Profesional Foto

Echipa de fotografi și cameramani cu experiență în evenimente ce oferă servicii de calitate.

Aliyah Dada

Filmul Aliyah Dada, regizat de Oana Giurgiu, prezinta o istorie bine documentata a evreilor din România.

DJST Ilfov

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Ilfov asigura implementarea la nivel judetean a strategiei si politicilor Guvernului în domeniile sportului si tineretului.

BEJA Gont & Panait

Biroul executorilor judecatoresti asociati Dorina Gont, Lucian Gont si Marian Panait are in spate o experienta solida in domeniu. Experienta, entuziasmul si seriozitatea sunt coordonatele care definesc cel mai bine echipa.

Perfect Consult Europe

PERFECT CONSULT EUROPE este proiectul unei echipe de experti ce ofera servicii si solutii profesioniste de inalte standarde.

Restaurant La Crama

Restaurantul cu specific traditional romanesc "La Crama" situat in centrul orasului Magurele,Ilfov.

Victory Gym

Victory Gym ofera un pachet complet de servicii, intr-o sala de fitness dotata cu aparatura profesionala, adaptata nevoilor clientilor.