Site-uri actualizate constant obțin mai mult trafic, nu arată invechite și vă ajuta să comunicați mai bine cu actualii clienți și potențiali clienți.

Mentenanță Website

Compania noastră oferă servicii de mentenanță și administrare website rapid, eficient și prietenos. Prin intermediul acestui serviciu castigati timp liber, un website cu o prezenta online sigura, permanent actualizat dar in acelasi timp va ajutam sa va construiti o imagine puternica in spatiul virtual.

Orice website trebuie să fie actualizat frecvent acesta fiind un mijloc de comunicare foarte eficient pentru o afacere de orice dimensiuni. În prezent oamenii folosesc internetul peste tot pe calculator, laptop, tablete și telefoanele lor, astfel având un plan de mentenanță activ conținutul site-ului dvs va fi actualizat frecvent download video from facebook. Planul nostru de administrare a site-ului vă ajută să economisiți timp având grijă de sarcini importante.

Servicii de bază:


 • Siguranță

  Acționăm permanent pentru prevenirea problemelor de securitate actualizând constant platforma CMS, componentele, modulele și plugin-urile din care este compus site-ul dvs.


 • Backup lunar

  Știm că aveți lucruri mai importante de făcut decât să vă faceți griji cu privire la menținerea site-ul dvs questie classic herunterladen. De aceea vom genera lunar un back-up pentru site-ul dvs și baza de date.


 • Performanță

  Durata de incarcare a unui site este un factor major ce contribuie la abandonul unei pagini de catre utilizator. Vom optimiza site-ul dvs pentru a oferi cel mai scurt timp de incarcare posibil.


 • Flexibilitate

  Putem instala module pentru galerii foto,multimedia sau pentru formular de contact extins herunterladen. De asemenea, putem instala gratuit orice alt modul la cererea clientului.


 • Consultanță

  Oferim consultanta gratuita in stabilirea celei mai bune strategii de dezvoltare in mediul virtual pentru compania dvs dar si suport prin email sau telefon.


 • Social Media

  Integrarea social media pe website este aproape obligatorie in prezent all games free. La cerere vom adauga butoanele pentru like,share sau putem creea o pagina de facebook pentru afacerea dvs.


 • Actualizare conținut

  Ideal pentru magazine online sau orice alt website ce necesita actualizarea paginilor web, adaugare produse, oferte,prelucrarea imaginilor si adăugarea de noi pagini.


 • Monitorizarea performanțelor

  Veți primi lunar rapoarte cu serviciile de mentenanta efectuate și vom verifica constant functionalitatea website-ului prin monitorizarea acestuia warcraft 3 german for free.


 • Optimizare SEO OnPage

  Optimizare de baza, precum alegerea cuvintelor cheie, adaugarea meta tag-urilor, heading-urilor, crearea de link-uri prietenoase (SEO friendly) si generarea unui sitemap.


 • Creare adrese de email

  Pentru orice domeniu inregistrat aveti posibilitatea de a folosi adrese de e-mail personalizate de tipul nume@numedomeniu.ro download video to chrome. Noi ne vom ocupa de crearea si configurarea conturilor de email.


 • Google Analytics / Webmaster

  Prin serviciul Analytics veti primi lunar un raport cu traficul inregistrat pe site. Prin serviciul webmaster vom trimite fiecare pagina a site-ului spre indexare, catre motorul de cautare google.


 • Configurare layout CMS

  Pentru a funcţiona la cei mai buni parametri, la instalarea noilor versiuni ale CMS-ului este necesara si configurarea layout-ului pentru aceste versiuni puppenkörper schnittmuster kostenlos downloaden.

Servicii opționale:


 • Îmbunătăţiri grafică

  Puteti opata pentru dezvoltare și îmbunătățiri aduse la interfața grafică a website-ului sau orice alte modificari ale layout-ului.


 • Redactare articole

  Cel mai bine este să-l lasati pe seama experților – prin externalizare, puteți fi sigur de rezultate bune de la început și va puteti concentra asupra altor aspecte ale afacerii dvs youtube mp3 herunterladen android.


 • Campanii e-mail marketing

  Marketingul prin e-mail reprezinta o metoda eficienta de interactionare cu clienti, potentiali clienti si parteneri de afaceri dar si promovarea de noi produse si servicii.


 • Localizare pe harta

  Adăguarea pe site a locației afacerii dumneavoastră prin Google Maps va ajuta potențialii clienți să vă găsească mai ușor și va permite afacerii dumneavoastră să iasă în evidență rar dateien iphoneen.

Cât costă?

Fiecare client va beneficia de un plan de mentenanță personalizat în funcție de necesitățile acestuia pentru a putea oferi cel mai bun raport calitate-preţ. În acest mod veți plăti doar pentru serviciile alese de dvs și de care aveți nevoie, nimic în plus! Echipa noastră este pregătită pentru o vă oferi o estimare gratuită a ceea ce ar putea costa întreținerea site-ul dvs, nu ezitați să ne contactați Serious sam 2 free full version.
Contacteză-ne